Ploesen

13-10-2017

Klokken er godt to, og det er vel at mærke ikke eftermiddag. 

Man ,jeg, vågner, og så kører tankerne rundt i hovedet igen. Husk nu det, huskede jeg dat. Det bagerste ben på hjørneskabet sidder løst, det skal siges/huskes. Og sådan løber tankerne rundt. Vil næste beboer beholde vores komfur?

Så er der noget, jeg ikke kan finde, er det pakket ned eller ? 

Ser lige hvilket genialt tastatur, der er på  tabletten, når jeg trykker for store  bogstaver., bliver de store og tallene viger for @,# osv. Jeg havde  lagt mærke til, at den gætter på,  hvad jeg  vil skrive, inden jeg har gjort det. Og ofte er det et kvalificeret bud, jeg ville egentlig have skrevet gæt, men bud er ligeså fint.

Der er rodet oppe i mit hovede, ligesom der er rundt omkring mig. Egentlig føles det som at bo i et overfyldt pulterkammer.

Og jeg glemmer, hvor stillede jeg det, hvad er det nu, jeg skulle hente.

Jeg kan ikke helt påstå, aat jeg har så travlt, som jeg giver udtryk for.

Vores sofa er væk, 1299 klassiske LP-plader e r væk, det samme er en kommode og lidt porcelæn, næsten alle vores opbevaringsmøbler er tomme. Og der er 10 dage tiĺ flytning.  

Bonusinfo: Jeg bliver tit flov, når jeg læser det, jeg har skrevet. Flov ikke så meget over det skrevne, men flov over alle fejlene.. 

02-10-2017
01-10-2017

Jeg kan ikke påstå, at det går fremad med at få tabt mig. Lørdag fik vi dyreskank i rødvinssauce og flødekartofler, ja der var også salat, men mums det smagte bare alt for godt, og så kan man(jeg) ikke nøjes med en portion. 

Og det er jo der udfordringen ligger.

29-09-2017

Siden sidste fredag i juni har jeg siddet en anelse stille, hvilket har betydet, at der er kommet nogle ekstra kilo på sidebenene, hvilket er noget ØV.

De skal af igen, og det kan kun gå for langsomt.

Jeg er startet både til gymnastik og afrikansk dans igen, men hr. Mand og mine lange gåture magter jeg ikke, at gå er ret anstrengende for mig. Foden er stadig hævet, og den hæver yderligere, når den bruges til gang. Løbe kan jeg slet ikke.

Så er der maden tilbage, kun en portion af aftensmaden og den skal nok ikke ligge på de store tallerkener, for så er portionen alt for stor. Jeg undgår hvidt brød, pasta, ris og kartofler.

Jeg har ikke tabt mig, i hvertfald ikke hvad der hører under almindelige udsving i vægten.

Bonusinfo: Jeg er ikke ved at pynte op til jul, og nissen har stillet træskoene.

 

25-09-2017

Endelig kom vi til Moegaard og så stenalderudstillingen som Musen har medvirket til. Den er rigtig god, og man skal ikke snyde sig selv ved at gå udenom de smarte gadgets, de giver nogle spændende oplevelser. Steen Jørgensen fra Sort Sol har indtalt en del af kommentarsporet, Musen var hjemme for at få det gjort. Og han er et rigtig godt valg, han passer perfekt ind. 

Bonusinfo: Da vi kom hjem, havde vi mistet internetadgangen ved en dum fejl. Og hjemme er København.