Ploesen

20-10-2018

 I går tog jeg noget ud af fryseren, som jeg havde frosset ned sidst vi var isommerhus. Heldigvis var det en svamperet, som ville passe fint i en pastaret. 

Mens vi spiste, sad jeg og var optaget af, hvad jeg havde kommet i udover svampe: 

Løg, hvidløg, svampe, gul og rød peberfrugt, ei lille stykke fra en gourgette, Herbamare. Braiseret i olivenolie. Serveret med pasta og ikke parmasan, men gorgonzola. 

Bonusinfo: Desværre er det sommetider lidt af et lotteri at tage ting ud af fryseren, som jeg selv har frosset ned, der er klart plads til forbedrimg.

19-10-2018

Man indser, at man er en del ældre end man føler sig, når man får siddeplads i bussen. "Indvandredrwnge" er meget diskrete, de rejser sig lige så stille op, når jeg kommer i nærheden. "Indvandrepiger" samler i en fart deres habengut og så har jeg en plads. Danske piger i damme alder opdager mig slet ikke. Unge danske mænd er ikke så diskrete, men høflige, det er de. 

I den sidste måned har jeg anskaffet to ting, som klart hører min alder til.

1. En elektrisk kniv, jeg bager selv rugbrød, Eva maskinen som jeg havde, fylder for meget, er for "tung" at slæbe frem og var ikke særlig god til rugbrød og søde kartofler. Den har ikke været i brug endnu.

2. En robot støvsuger, vi har fået gulvtæppe under sengen, og da sengen er en elevationsseng, er den monster tung, hvilket medfører en vis tilvækst af nullermænd. Vi skal hente den i dag. Og den skal kun bruges på det tæppe. 

Bonusinfo: Basim, vist nok fra x-faktor, blev kaldt indvandrer, men han var aldrig indvandret i noget land. 

17-10-2018

Men lige nu er jeg lidt sur. Ikke på vejret, men på bloggen. 

1. Jeg skriver fra en mobil, langsom forbindelse.

2. Lille skrift og en påståelig stavekontrol. Skær i stedet for skar. 

3. Det er ikke så lige til at skrive opskrifter.

4. Og når jeg så vil sætte billede ind, forsvinder alt det, som jeg har skrevet

Bonusinfo: Det er måske en fordel, at sætte billede ind sidst

 

 

 

16-10-2018

Jeg har plantet æbletræer i haven, det blev ingen succes, men vi har fået en hel del æbler af en god veninde bl.a. Holsteiner Cox.

Vi spiser dem med yoghurt til morgenmad. Men i dag lavede jeg "æbleflæsk", gåseøjne, fordi jeg ikke kunne få økologisk flæsk, så jeg brugte bacon. Opskrift Til den lille sult

15-10-2018

Det sker tit, vi spiser Vegetarisk, ikke kun for klimaet, men også fordi det smager godt.

Onusinfo: Opskriften findes i Vegetarisk