07-10-2016

Om at gemme

Jeg ser af og til auktionsprogrammer, og sommetider gør det ondt ind i mig, hvor billigt folk vil sælge deres arvestykker til.

Efter min mor har jeg nogle fine håndmalede franske tallerkener, vi bruger dem flere gange om ugen, der er ikke så mange tilbage, de er gamle og lidt slidte, min mor brugte dem højst et par gange om året. Så vi har haft så meget mere glæde af dem i de år vi har haft dem, end hun havde i de mange år, de var hos hende. Jeg har ingen anelse om, hvad de er værd, men de er ikke til salg. Prisen ville ikke svare til glæden ved dem.

Man tog altid de dårligste æbler først og resultatet var, at man altid fik de dårligste, hvor opbevaringen var af stor betydning, og de dårlige ville ødelægge de gode, var der en ide i det, men i dag argh, hvis man tager det bedste, får man altid det bedste.

Hr. Mand tog altid til min store irritation hul på det nye brød, før det gamle var spist, i princippet det samme som med æblerne.

Bonusinfo: Der kommer ikke nyt brød i huset før det gamle er spist, eller fryseren kommer også i brug, hvis brødet ikke bliver spist op, mens det er frisk.