06-02-2017

weekendsjov

Fredag lavede jeg en toretters fiskemenu, blinis med stenbiderrogn, creme fraiche, rødløg og æggeblomme. Derefter dampet torsk og sølvbede på kartoffelskiver, der blev bagt sammen i ovn med lidt smør. En lille salat af æbler og mango med en vietnamesisk dressing, vand, citron, chili, hvidløg, sukker og fiskesauce koges sammen og hældes over salaten. Ups vi fik da is til dessert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lørdag var vi i Roskilde til en sen eller tidlig julefrokost, den var overdådig, men herlig. 3 slags sild, både røget og graved laks, røget ål og rejer, æg og tomater, flæskesteg med rigtig god svær, æbleflæsk, leverpostej, medister, frikadeller, rullepølse, ostebord, kiksekage og lakridskonfekt. Øl og snaps i flydende mængder. Og det var dejligt selskab.

Der står kur forude…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi overvejede ikke pølseboden, men at gå hele vejen hjem. Men man bliver lidt træt af at spise, selvom benene ikke rigtig var i brug.

 

Søndag var Hr. Mand til undervisning på Folkeuniversitetet, og jeg fik fornøjelsen af at være barnepige for mindste børnebørnene. Da forældrene er ved at pakke sammen til den store flytning, inviterede jeg på middag for hele flokken, det var and tikka masala. Ja ja der var is til dessert.

 

I dag troede jeg, at jeg mere eller mindre kunne slappe af, men mindste børnebørnenes mor Troldungen havde glemt sin taske med kørekort osv., så jeg var lige en tur til Frederiksberg men tasken inden jeg skulle i vaskekælderen for at rulle.