19-02-2017

Børnehave fuld af

Morgenstund
har guld i mund,
og guld betyder glæde,
og glædelig er hver en dag,
som leves til Guds velbehag,
om end vi måtte græde.

Ja jeg er ikke lige blevet religiøs, men i morges, da jeg stod i badet, kom jeg til at tænke på den gamle salme. Vi sang den, da jeg gik i børnehave. Jeg prøvede at synge den, det lød ganske forfærdeligt, det gør det som regel, når jeg synger. Men denne gang tror jeg en del af skylden ligger i, at sidste gang jeg sang den, har jeg været omkring 6 år og heller ikkke den gang været den store sanger. 

Når jeg kom til at tænke på den skyldes det et blogindlæg fra http://www.blogsbjerg.com/, som handler om blandt andet børnehave. 

Jeg kan ikke huske, at jeg gjorde andet end elske min børnehave. Jeg kom fra Lolland til et lejet værelse på Nørrebro til min mor. og blev sendt knapt 3 år gammel i Sjællandsgades børnehave fra de åbnede om morgenen og til de lukkede om aftenen, 30 børn i forskellig alder og frk. Blem + en ung pige. 
Jeg kan sige meget om det, for det var svært for et barn at flytte fra Lolland til Nørrebro men børnehaven var klart det bedste. 

Jeg får mange gode ideer og tanker, når jeg er i bad, desværre er de til tider lidt som drømme, de forsvinder, når jeg er blevet tør og skal bruge dem..

Bonus info: Mine venner fra børnehaven hed Margit, Jan og Mogens. Desuden kan jeg huske Anette, Elin, Hanne og Dennis. Billederne er fra børnehavens koloni, vi var der et par uger. Det er mig, der sidder på skødet af frk. Blem på et af billederne.