01-07-2017

Tæer

For 10-12 år siden, fik jeg opereret en hammertå på højre fod.. Det blev ordnet under lokalbedøvelse, jeg havde det rigtig fint bagefter, ingen problemer overhovedet! Kom hjem ret kort tid efter. 

Om natten vågnede jeg i et smertehelvede af dimensioner.. Jeg havde fået et par Panodiler med, men hvad skulle jeg med dem, jeg havde det jo fint..

Da den tilsvarende tå på venstre fod et par år efter lavede det samme nummer, ville jeg ikke, ikke under nogen omstændigheder, Så sandaler så hurtigt som muligt om foråret, og først af, når jeg begyndte at lige, der svære friluftsmænd, der af og til dukker op. 

Jeg vidste dybest inde, at det var en stakket frist, og i år var det bare koldt alt for længe, så jeg fik min henvisning..

Først fik jeg tid til d 9/11, for det var en noget mere omfattende operation denne gang, hele tre tæer skulle ordnes, samt en knust osv.

Jeg bor på fjerde etage, computeren skriver sål i stedet for s a l. Min fod var total bedøvet, operationen tog knapt 2 1/2 time, jeg måtte ikke støtte på foden overhovedet, først når bedøvelsen havde fortaget sig, måtte jeg støtte på hælen, sådan skulle jeg tumle rundt i 6 uger. 

Det tog mig fem minutter at blive klar over, at mine planer om at hygge mig foran computeren var strandet, jeg ville ikke være i stand til at komme op på 4. ,  kontaktede fluks Trolden og bad om husly. Nu har jeg fået min nye I-Pad, men den har visse spilmæssige handicaps.

Det går bedre, men jeg har stadig svært ved bare at komme på toilettet.

Og så blev min bangage, som skulle forblive på i 14 dage gennemblødt, så jeg i dag måtte tilbage på hospitalet og få den skiftet.

Bonusinfo: Denne gang har jeg været på forkant med smertestillende..