04-07-2017

At vente i Hvidovre

Det går den rigtige vej, jeg ligger i en sofa med foden så højt, som jeg magter..

I går måtte jeg igen på hospitalet for at få skiftet forbindning, heldigvis var kirurgen der, meget tillidsvækkende og charmerende mand, han rettede den tå, som de andre ved første skifte havde sat opad på trods af trolden og mine protester, for de vidste jo bedst, not so....

Jeg læser lidt, skyder bobler ned, eller flytter "slik", lidt kedsommeligt, men det er jo ikke meget jeg kan. Jeg kan ikke engang passe ungerne, for hvis der sker et eller andet, er jeg ret hjælpeløs pt.

Jeg har lidt dårlig samvittighed, fordi jeg kunne jo have ladet være, hoppet i sandaler, men alt hen over tåen var generende, samtidig var jeg hele tiden nervøs for at blive trådt over tæerne. Kirurgen sagde, at mine mærkelige "forstuvninger"  skyldes, at små knogler i foden er løse..

Bonusinfo: Jeg ville i den grad ønske, at hele miseren skyldtes bare et mådeholdent brug af højhælede spidse sko, mine samvittighedskvaler ville ganske vist have været en del større, men det kan altså ske alligevel.

Endnu en bonus info, denne her tablet har en vanvittig bæredygtig stavekontrol. Sål nej der skal ikke stå sål. Olesen nej ikke Olesen. Www.ploesen.dk 

Ser lige der står bæredygtig, nej der blev skrevet næve nyttig. Jeg giver mig, hjælp behøves..