09-08-2017

Ny lejlighed

Jeg har været lidt nedtrykt, det har gået mig noget på at være inaktiv og unyttig i nu snart 6 uger. Jeg har prøvet at være tilstede, mere eller snarere mindre vellykkket, og ikke villet se på det som en tid, der skulle overstås, og nu er den snart gået. Men jeg har haft rigtig svært ved at tage mig sammen til noget som helst. 

For ikke så lang tid siden begyndte vi at se os om efter en anden lejlighed, Det var blandt andet derfor vi solgte Berlin. Hr. Mands nummer i aab er væsentligt bedre end mit, men det kunne vi ikke bruge. så det gjorde ikke mit humør bedre.

Vi bor på 4. sal og det og så vores meget, meget lille badeværelse er det eneste dårlige, som jeg kan sige om vores lejlighed. Hr. Mand står for at skulle have et nyt knæ, hvad han absolut ikke har lyst til, og det at flytte ned i en stuelejlighed, ville måske kunne udsætte det, plus være en fordel hvis han bliver opereret på et senere tidspunkt. 

Og vi har fået en anden (ganske vist mindre) lejlighed, men større badeværelse og vestvendt altan. Så vi skal flytte medio oktober, på min morfars fødselsdag. Ja han lever ikke længere, han var født i 1885.

Bonus info: Moster Malle, min mormors søster, blev 102 år, hun døde i 1986.