11-01-2018

Tofu

Tofu køber jeg hos den kinesiske købmand på Christiansmindevej tæt på Østerbrogade, de startede faktisk der, hvor der ligger en kiosk på hjørnet. Der er en blød og en fast tofu. Tofu erstatter kød og har den fordel, at den er rigtig god til at suge smag til sig udover at være en god proteinkilde.

Tofu, skæres i tern og steges i wokken, hvidløg, ingefær hakkes og kommes i sammen med rød peber i mundrette skiver. Superbrugsen og Kvickly har en klassisk wokblanding, som tilsættes. Når det er varmet igennem hælder jeg en dåse kokosmælk over. Jeg ville gerne have kommet friske korianderblade over som drys, men det havde jeg ikke. Jeg har  Herbamare, men jeg brugte fiskesovs, stinker, men giver en rigtig god smag.

Bonusinfo: Kokosmælk kan laves ved, at man hælder kogende vand over revet kokos også presser vandet ud igen.