23-10-2018

Rester

Vi havde B&V til middag i sommerhuset. Af nødvendighed var forretten, og der var blandt andet pesto, jeg havde ikke lavet den selv, men der blev noget til rest. Det samme gjorde sig gældende for er glas tapernade. 

Da jeg så også havde 4 store kartofler, kaldte gnochis på mig. Og i bageskuffen havde jeg durummel og alm. mel. Jeg brugte 50 g durum og 100 g hvedemel. Kartoflerne bliver most, de er kogte i usaltet vand, pillet og kolde. De moses, mel og lidt salt blandes i. Så bliver mosen rullet i lange pølser, skæres i 3-4 cm stykker. De tager ikke skade af at hvile på et viskestykke i en times tid.

Vand koges op med Herbamare, jeg glemte saltet, da jeg lavede gnochi'erne, så jeg var lidt mere rundhåndet med Herbamaren..

Gnochis er færdige, når de stiger til vejrs, det går lynhurtigt, så man skal ikke vende ryggen til..

På med pestoen på den ene portion og tapernade på den anden. Og server med parmasan, nej ikke færdigrevet.

Bonusinfo: Den med pesto smagte bedst