13-01-2019

Held

Irma sælger ab und zu visse varer til nedsat pris, når de er ved at udløbe ved dato. Forleden var jeg heldig at få rådyrmørbrad, 35 % nedsat, Så kom en fin stor mørbrad ned på lige under 100 kr. Og det er jo preiswert. Den er fra hjorte i Jægersborg Dyrehave, den som vi københavnere kalder Dyrehaven, de er jo nød til at regulere bestanden, så samvittigheden har det ok.

På den ene side af pakken stod der, at kødes altid skulle gennemsteges, og man skulle være opmærksom på hagl, på den anden side, at mørbraden skulle steges på pande 6 minutter på hver side.

Nå hagl var der ikke, det er faktisk nemt at se, men en mørbrad ville aldrig være gennemstegt på 12 min. Mørbraden blev stegt 6 minutter på hver side, som anbefalet Jeg tjekkede med den lille bimørbrad, og nej den var langtfra gennemstegt, så jeg tændte ovnen og lagde mørbraden derind, da temperaturen havde passeret 100 grader. Og så gik jeg i gang med svampene, de var også fra Irma, blandede. Da de var let brunede, kom jeg fløde og min gode kinesiske soya i, sojaen for lidt farve, lidt smag og som salt. Jeg havde nogle kogte kartofler, som blev gennemvarmet, jeg havde egentlig tænkt, jeg ville brune dem, men det afstod jeg fra.

Lidt salat og lidt ribsgele.

Bonusinfo: Jeg får hverken varer eller penge af Irma.