Ploesen

08-05-2018

Det gode Selskab var forbi i går, skønne blomster også til altanen, som ikke lige er fotogene lige i øjeblikket, da vi vasker. Og har vasketøj hængende på altanen.

Der manglede tre, vores to tyrkiske medlemmer og B. som havde vredet om i knæet, det går forhåbentlig godt. Vi har jo ikke de bedste erfaringer med knæ i vores familie, Troldebarnet er opereret 3 gange, og har fået et nyt knæ. Hr. Mand har også et dårligt knæ og er indstillet til et nyt, men han vil ikke. B. er ikke i familie, og det er heldigvis ikke alle, der er så uheldige, som vi har været.

Vores tyrkiske medlemmer må vi nok savne også fremover, men vi kan jo være heldige, at vores træf en gang vil ramme sammen med, at de er i Danmark. 

Bonusinfo: Jeg glemmer som regel at rette forsiden. Øv.

 

05-05-2018

Asparges er pt det store nummer i Berlin. V

Jeg er ikke i Berlin, men i går fik jeg asparges til forret hos vores rigtig gode venner, som vi for ikke så lang tid siden havde en berlinerlejlighed sammen med. Selvom de lige hjemkommen fra Berlin, havde følt sig en kende snydt dernede, snydt for asparges altså, ellers snyder Berlin ikke, var det tyske asparges, vi fik.

Og i dag fik vi asparges sammen med vores favoritfisk: Hornfisk.

Bonusinfo: Vi fik åbnet sommerhuset uden problemer, bortset fra, at det trænger til noget knofedt.

03-05-2018

Egentlig ved jeg ikke særlig meget om sygdommen, vi har nok begge taget det lidt som det kom. Men i går var jeg til et foredrag for pårørende til Parkinson. Glidelagner, håndtag og andre hjælpemidler. Der er vi ikke endnu, de fleste var pårørende til Parkinsonsramte, der havde haft det i længere tid. 

Hr. Mand har sandsynligvis haft besøg af Parkinson lang tid før, det blev konstateret. Det er det mest almindelige, det er normalt med flere år. 

Bonusinfo: På vejen hjem traf vi en fugl, der lå og hvilede sig et lidt mærkeligt sted, helt uden angst.

01-05-2018

Jeg fik lige en mavepuster.

Jeg blev mindet om noget, jeg selv har lagt mærke til og snakket en del om. 

Før i tiden, når man var i bil,  var bilruden efter kort tids kørsel snasket til med døde insekter, i dag not so much. Skønt, næh bekymrende. Der var flokke af svaler i luften over København, så man kunne se, om vejret blev godt eller ej. Det er der ikke mere.

Jeg har faktisk forhørt mig hos en sagkyndig, det skyldes fraværet af åbne møddinger mere end insektgifte, sellv om de også spiller ind. 

Musen siger, at der ikke var mange fugle i stenalderen.

Bonusinfo: Manglen på insekter rammer ikke kun fuglene, det går også ud over æbler, jordbær osv.

29-04-2018

Så kom der blomster på vores lille altan. Og jeg fik griset med jord, og det bryder jeg mig virkelig ikke om. Jeg bliver i den grad mindet om, hvor utålmodig og upraktisk jeg er. 

1. Rydder ikke til side først

2. Har ikke anskaffet de mest nødvendige redskaber 

3. Har ingen kost 

Et eller andet sted læste jeg, at når man lavede hummus så kunne man bruge peanutbutter i stedet for tahin, så det gjorde jeg, for mig er det en rigtig god i ddt, for jeg er ikke så glad for tahin. Jeg kom også en skive saltsyltet citron i hummusen  som erstatning for citron.  Det var bestemt ikke en dårlig ide. 

Saltsyltet citron er blevet lidt af en favorit herhjemme.

Bonusinfo: Der var så mange, der havde travlt med at ordne have eller altan, at plantestedet havde udsolgt af jord.