Ploesen

21-11-2017

På hospitalets grund fines en lille have.

21-11-2017

 

Færdigbehandlet. Det vil sige, forhåbentlig har han ret, Lasse overlæge på Bispebjerg, som har lavet de 92 min.'s knivarbejde på min stakkels fod. Smerten og mit problem skulle skyldes en blanding af heling og mit cpr-nummer, der er noget slitage i min fod. Jeg kan forvente hævelse osv i 3 måneder endnu. 

Men vi fik valgt, ja jeg var en anelse fristet til at stemme på den døde hest, hvad det så var for een, men det blev med fristelsen.

20-11-2017

Vi har fået tyverialarm, det  er ikke fordi, vi har noget at stjæle, men vi er flyttet til en stuelejlighed, og da vi ikke altid er hjemme. Ja så fandt vi, at det måske ikke  var så tosset endda med en alarm. 

Det er lidt dyrt, jeg har fået den gennem Falck og mit forsikringsselskab til Verisure, 360 kr om måneden. Forhåbentlig bliver det totalt spildte penge. 

Nå men sådan ser der ud hos os, når boligen er alene hjemme. 

Og nej, det var ikke en reklame.

18-11-2017

vores dygtige barnebarn var en stor hjælp

11-11-2017

Troldeungen ringede og spurgte om vi ville med i Ikea i dag, lørdag. Hun fik et temmeligt barsk nej. Vi var på bogforum i går, en temmelig dyr og ikke speciel god oplevelse. Der var mange mennesker, det var næsten som at være i Ikea, og Ikea er noget jeg kun opsøger, når jeg skal. 

Og ikke næsten det samme to følgende dage.

Dyr ja, garderoben 30 kr pr. person, en lille kop kaffe 30 kr, en halv liter poste vand 25 kr, en sandwich 55 kr, og entreen var heller ikke billig 145 kr, og vi var to.

Det værste var dog, at der var så mange mennesker. Der var også en del klasser derinde, pæne lyshårede og blåøjede børn, men sådan som de ragede til sig, skulle man tro, at de aldrig fik noget. 

Bonusinfo: Vores beholdning af rengøringsmidler er omvendt proportionalt med hvor meget vi gør rent. Og ja vi fik gås i går.