Ploesen

06-11-2018

Når aftensmaden bliver rugbrød: Bøf med løg, salat og spejlæg.

05-11-2018

Så holdt dansen op.

Inden hr. Mand tog op til sommerhuset for at ordne lidt, sagde han, sætter du lige maskinen op. Jeg havde jo i et efterhånden alt for langt tidsrum danset rundt om den. Men nu tog jeg mig sammen og samlede maskinen.

Så så jeg lidt på den og tænkte: Jeg må vel hellere prøve den? Hvad har jeg?

Jeg har et æble, en kvart honning melon og et stykke ingefær. Jeg skrællede det hele undtagen æblet. Dert havde jeg så ikke behøvet,, men nu ved jeg det. Den ene gavegiver havde sagt at saft kom ud det ene sted og rester det andet. Og det stemmer. Men fordi jeg havde skrællet, kun jeg spise resten.

Min juice smagte fortrinligt, der blev et lille glas lækker sund juice. 

Bonusinfo: Lidt riģelig opvask for et glas.sSå større portioner fremover.

03-11-2018

Jeg havde været ret nysgerrig sfter at finde ud af, hvad vi skulle. Det eneste, jeg vidste, var, ar jeg skulle have vatmt tøj på og være parat kl 10.30, så jeg tænkte brunch og noget med Jægersborg dyrehave.

Men  det stemte ikke, vi skulle først på Arken.. Det var fint at se en Vincent van Gogh udstilling med en masse billeder, som jeg ikke havde set før. Ellers er han jo en af de mest reprodutionerede kunstnere, man synes, man kender ham ud og ind. Det gør man så ikke.

Jeg kunne godt have brugt meget mere tid , men der skulle lige kastes et blik på Willumsens værker, der også var udstillet.. De er lidt blandede i kvalitet, nogle fremragende andre fermt lavede, men mere som illustrationer til et ugeblad. Hvad der vist ikke var hensigten med dem.

På vej ind til udstillingerne kommer man i gennem et muntert og lidt skræmmende rum, se foto.

Vi spiste frokost i Kabyssen, som ligger ved Ishøj Strand. Det var et sjovt og hyggeligt sted.

Bonusinfo: Vi fik smørrebrød, jeg har mange gode minder om smørrebrød, så det vsr en fuldtræffer. 

02-11-2018

Jeg bliver så træt af at høre, at i min generation var det almindeligt at lade sine børn tude sig i søvn. Nej det var det ikke, der var nogle, der gik ind for det, ligesom der også er i dag. De personer var ikke i min familie. 

I går i Fakta var der et barn, der græd, mor var fuldstændig ligeglad, hun var optaget af sin mobil.Det var et lille barn, som sad i indkøbsvognen. Det var en anelse mere ekstremt, end det plejer at være. Men det er frygteligt normalt, at både mødre og fædre er mere optagede af deres mobiler end af det barn,  de har ansvaret for.