Ploesen

11-08-2018

For snart mange år siden var i Sønderjylland med drømmen om at se sort sol. Det blev bed drømmen, der var nogle store flokke, men de var for langt væk. Så i går, efter en fantastisk orgelkoncert i Berliner Dom, gik vi hjem til hotellet, og hvad sker der lige, aftenhimlen blev fyldt med fugle, der i store flokke cirklede rundt. 

Det var jo ikke stære, men himlen var fyldt. Så det er ikke snavs på linsen.

Bonusinfo: Hr. Mand læser for mange krimier.

08-08-2018

Christiania kommer også forbi Berlin

07-08-2018

Hun er slem nok, men alligevel er hun ikke den mest tatoverede hernede. På vores hotel bor en meget venlig Dame, hun fører pt. Hendes ben er så tatoverede, at jeg først troede, hun havde uldne strømper på.

05-08-2018

Man kan købe mælkebøtter på markedet på Boxhagener Platz

05-08-2018

Her er varmt, sikke en overraskelse. Og alligevel kom vi til at gå over 12000 skridt, men vi gik over på den anden side af gaden , selvom det er en omvej af de mindre, for at komme ind i skyggen. 

Jeg tænker, at jeg vil anbefale at bo i det her områder, hvis man er barnløs og under 30 år.

I Berlin ser man mange mennesker, nogle gange er det de meget høje, de meget overvægtige eller de meget undervægtige, vi lægger mærke til. Denne gang er det de meget tatoverede. Kvinden på billedet er ikke en af de mest overdrevne, hun er slet ikke med i konkurrencen om at være den værste. 

Men hun var på den vietnamesiske restaurant, vi spiste på i går. Vi har aldrig spist på en dårlig vietnamesisk i Berlin. Det har vi på Lele i Torvehallerne i København.