Ploesen

16-06-2017

Egentlig havde jeg ikke lyst til hornfisk og håbede lidt, forårssæsonen var slut. Det var den så ikke. På vej til sommerhuset købte vi nyopgravede kartofler og friskplukkede jordbær 

I Kvickly var der et godt tilbud på økologiske asparges. Desuden købte jeg frossen hummersuppe, som skulle være saucen. 

Hornfisken blev vendt i grahamsmel og stegt i olvenolie højst et par minutter på hver side. 

Hr. Mand er tosset med hornfisk, det var min mor, der lærte ham det. 

I 70 var jeg i Wien, og hr. Mand skulle forbi min mor af en eller anden nu for længst glemt grund. Min mor spurgte ham om, han ville spise med. Det ville han, men da hun fortalte, at menuen stod på hornfisk, havde hr. Mand mest lyst til at finde en undskyldning. 

Han har været vild med hornfisk lige siden og glæder sig til det er sæson.

Bonusinfo: Jeg kan godt lide hornfisk, men da jeg boede hjemme, fik jeg indført, at vi højst fik det et par gange om ugen  

 

14-06-2017

Rendemaskens opstilling

10-06-2017

Set fra Sdr. Boulevard, det er ikke til at se det, men havde jeg vendt mig om, ville det have vrimlet med mennesker.

10-06-2017

Det lykkedes Superhelten at smitte Rendemasken med skoldkopper. Og jeg må sige at de to lopper går all in. Et par snese er da alt for lidt, nå man nu kan dække sig helt ind.

Til gengæld var der "afdansningsbal" på skolen. Et navn, der mere  og mindre mister betydnig, og så alligevel ikke. Danserinden har travlt, jeg håber, hun nyder det. 

Maden er din, selskabet herligt, det er rart at se sine gamle kollegaer.

Denne gang var der lagt nogle ældre lærerbilleder frem. Vi er næsten alle blevet noget mere grå i toppen, siden de blev taget. 

08-06-2017

Bortset fra en herlig sølvbryllupsfest, ikke vores egen, vi havde sølvbryllup for snart tyve år siden, men ellers er juni startet med undersøgelser.

Vi tilbragte et stor del af dagen i går på Bispebjergs Hospital, min tå, det blev til halvdelen af foden, skal opereres. Det bliver en noget større omgang, end jeg havde forestillet mig. Med mindre de får et afbud bliver det d. 9/11 dog i dette år. 

Fødder er komplicerede, det er ikke alle , der kan operere det, og en tå sidder ikke alene.

I dag var jeg til forhåbentlig rutinetjek hos min egen læge, blodtryk og blodprøver hos sygeplejersken. Og det skal så følges op på næste torsdag.

Senere i dag skal hr. Mand til undersøgelse for sin gamle fodboldskade i knæet.

Men det slutter ikke her, der er mindst en undersøgelse til forude.

Bonusinfo: Nej det er ikke tilladt at cykle i dette område, men se lige billedet.