Less is more.

16-07-2016

Ernst Kirschsteiger siger: Smag på maden, mens du laver den.

Jeg er så enig.

Jeg bruger som regel mere hvidløg og mindre salt end der står i en opskrift. Der er ting, jeg har opdaget, at jeg bare ikke bryder mig om, røget paprika f.eks. Kanel i kødretter, selv om jeg vældig godt kan lide det nordafrikanske køkken, hvor de bruger det en del.

Men sådan er vi så forskellige.

Ens smagsløg bliver også anderledes med alderen, der er ting, man ikke troede, man kunne lide, men som det viser sig, at det kan man faktisk godt. Som barn kunne jeg ikke lide grønkål, og derfor gik jeg i rigtig mange år i en lang bue uden om grønkål, men jeg kan godt lide grønkål, hvad jeg opdagede ved en af de lejligheder, man spiser noget af høflighed.

Så smag.

Jeg bliver så træt, når folk vælger mad fra af usaglige grunde, og her taler jeg ikke om sukker. Hvis sukker var opfundet for nylig, havde det været forbudt. Men om gluten og laktose, hvis man ikke kan tåle de to ting, er det en meget alvorlig sag, der også er let at diagnostisere

Kald det dog, hvad det er RELIGION og lad vær med at kalde det sundhed. 

Sjovt i dagens Information (20 - 7) er der en artikel der handler om ovenstående. https://www.information.dk/kultur/2016/07/gluten-evangeliet-troen-paa-mad-frelse

19-06-2016
15-06-2016

Helt ærligt jeg ved det ikke rigtig. Havde tænkt det ville være smart med et indeks, men det fungerede ikke rigtig, så det kommer til at svømme lidt, indtil jeg finder på noget. 

Faktisk er der et indeks, den ser man hvis man trykker på oversigt, så kan man se hvad der er.

Madtanker, ideer, kure?

Hvad er der i mit køleskab, pt er det gabende tomt. 

Hvad er vigtigt?

Modemad???

Hvorfor drikkevarer, når der ikke er nogen???

Drinken på billedet består af orangejuice, grenadine og ikke tequila for det var ikke en Tequila sunrice. Nå ja det var vodka.