og Fjas

10-11-2019

...

Til min fødselsdag sidste år fik jeg en bloggerplante, og det er vel passende, selvom min blog er lille.
Hoya carnosaen er en gammel sag, en stikling fra min mor. Jeg har haft lidt problemer med at holde den i live i vores nye lejlighed, som ikke længere er ny.
Bonusinfo: Billederne er hr. Mands produktion.

05-11-2019

..

Til min fødselsdag fik jeg, omend med noget besvær, en meget smuk buket, der var nogle frøstilke, som overlevede. Jeg havde en vase, der lige passede til. Jeg aner ikke, hvor vi har den fra, men billedet i midten er en tegning fra Fælledparken, som vi har fra hr. Mands mor. De to andre er fra min mor..
Bonusinfo: Bonussen er genskin fra vinduet, beklager.

03-10-2019

 

Jeg har ikke fået noget, hverken penge eller varer, men alligevel er det vel en slags reklame.

I Fakta kan man tit købe hårshampooen Tresame på tilbud. Det gør vi gerne, vi kan godt lide den, især er der en ting, der udmærker den frem for andre shampooer:

Man skal gøre en indsats for at få sæben ud, hvad der er en stor fordel både økonomisk og miljømæssigt.

Bonusinfo: Hr. Mand siger god for selve shampooen. Han er mere kræsen med den slags, end jeg er.

03-07-2019

1. Fedtfattig 

2. Sukkerfri

3. Kalorietælling

4. Veje mad og sig selv, så man vægtmæssigt spiser mindre.

5. 5 - 2, dvs. to magre dage om ugen.

Faktisk virker de alle, hvis de bliver holdt. Problemet opstår især, hvis man blander 1 og 2, hvilket kan symboliseres med et stykke wienerbrød. 

Jeg har brugt min fod som undskyldning for min vægtøgning, men det er nok kombineret med alle den is, jeg ÅD sidste sommer.

Bonusinfo: Jeg VIL tabe mig, og nr. 2 passer bedst til mig. Så se at komme i gang.

14-06-2019

´Bodylotion har aldrig rigtigt været mig, jeg giver det protestantisk puritanske snæversyn skylden, man dyrker ikke kroppen. Katolikker og muslimer har en hel anden tilgang, ret tydeligt at se på den måde de bevæger sig på i gadebilledet.

(Jeg er ikke opvokset i en religiøs familie) Men for et stykke tid siden opdagede jeg, at mine ben var som sandpapir. Det kunne jeg ikke have, så jeg gik i gang med cremerne. Det har været en drøj omgang, jeg har prøvet en del, og nu er jeg landet:

Det er drøjt, det er billigt, det virker, mine ben er bløde. Det lugter ikke så lækkert, men lugten forsvinder hurtigt. Camferine er navnet, købt i Kvickly på tilbud.

Bunusinfo: Jeg har aldrig barberet ben, der er ikke noget at barbere.