og Fjas

29-10-2018

Ja det går jo ikke at gå med næsen i sky, udover at det måske ser en anelse fjollet ud, så ligger der nok en hundelort forude og venter.

At gå rundt  lalleglad og smilende holder nok heller ikke i længden, selvom Ole Henriksen gør sit bedste.

Lækkert blødt lys er også lettere besværligt at medbringe.

Hvad gør man så?

Der findes faktisk en creme, der strammer op, den er dyr og varer kun til den bliver vasket af igen. Så er der kniv eller botox, botox får mennesker til at se underlige ud, og kniv virker afskrækkende.

Undgå soldyrkning, for mig er løbet kørt, men det virker. 

Mørke menneskers hud er rynkefri længere end lyse menneskers.

Mennesker med D-vitaminmangel har færre rynker end andre. Og det er ikke på grund af manglen, men fordi de ikke har fået d-vitamin fra solen. Påvist ved verdens største undersøgelse, Østerbroundersøgelsen. 

Bonusinfo: Man kan få D-vitamin i pilleform. 

 

 

24-04-2017

Fra http://delbart.co/2017/04/24/vil-du-gerne-undga-flatbid-sa-brug-dette-simple-trick/

Ved blot at smøre lidt æterisk olie, som kan købes i diverse butikker, på huden, kan man undgå alle disse blodsugende fjender. Du kan også sprøjte lidt af denne olie på tøjet for at opnå større beskyttelse denne sommer!

Bedst af alt? Det virker også godt mod myg og andre flyvende (bidende) skabninger!

Vi anbefaler disse fem æteriske olier:

1. Lavendel – Lavendel dufter meget sødt, men insekterne hader denne duft!

2. Polejmynte – Polejmynte er en mynteart, som ofte er giftig for insekter.

3. Citrongræs – Denne æteriske olie kommer fra det tropiske citrongræs og dufter derfor af citron. Kan påføres direkte på huden og er god mod flåter og lopper.

4. Eucalyptus – Brug denne olie med en lille dosis citronilla for at holde insekter væk. Forskere har undersøgt sagen, og denne olie reducerer tilsyneladende insektbid, infektioner og effekterne.

5. Lime – Holder insekter og flåter væk. Kan bruges direkte på tøjet og huden!

04-01-2017

 

"Hormonkemi findes i 3 testede ansigtscremer

Cremerne fra Cien, Avène og La Mer bliver i samlet bedømmelse trukket ned på "under middel" på grund af problematisk kemi. De indeholder blandt andet forskellige stoffer, der er lovlige, men mistænkt for at være hormonforstyrrende, herunder parabener og BHT.

Avène Hydrance Optimale Ansigtscreme indeholder 2 stoffer, der er mistænkt for hormonforstyrrelser. Det ene er ved at blive udfaset, men ikke det andet, antioxidanten BHT."

Der findes alternativer. Ja jeg holder Tænk, og det taget derfra.

 

26-11-2016

Når man kommer op i årene, og det er jeg jo kommet, er less more, når det kommer til sminke. Jeg ville bruge mig selv som demonstration, men det er en lille smule vanskeligt, når man ikke rigtig har en blå øjenskygge, rigtig rød læbestift osv. Desuden så stjæler billedet også lidt af min farvelægning

Dette billede er. hvordan jeg stort set ser ud til daglig. Hvorimod billedet nedenunder for mig er for meget.

Jeg må dog tilstå, at det ses værre..

26-11-2016

Med cirkussminken