og Fjas

24-04-2017

Fra http://delbart.co/2017/04/24/vil-du-gerne-undga-flatbid-sa-brug-dette-simple-trick/

Ved blot at smøre lidt æterisk olie, som kan købes i diverse butikker, på huden, kan man undgå alle disse blodsugende fjender. Du kan også sprøjte lidt af denne olie på tøjet for at opnå større beskyttelse denne sommer!

Bedst af alt? Det virker også godt mod myg og andre flyvende (bidende) skabninger!

Vi anbefaler disse fem æteriske olier:

1. Lavendel – Lavendel dufter meget sødt, men insekterne hader denne duft!

2. Polejmynte – Polejmynte er en mynteart, som ofte er giftig for insekter.

3. Citrongræs – Denne æteriske olie kommer fra det tropiske citrongræs og dufter derfor af citron. Kan påføres direkte på huden og er god mod flåter og lopper.

4. Eucalyptus – Brug denne olie med en lille dosis citronilla for at holde insekter væk. Forskere har undersøgt sagen, og denne olie reducerer tilsyneladende insektbid, infektioner og effekterne.

5. Lime – Holder insekter og flåter væk. Kan bruges direkte på tøjet og huden!

04-01-2017

 

"Hormonkemi findes i 3 testede ansigtscremer

Cremerne fra Cien, Avène og La Mer bliver i samlet bedømmelse trukket ned på "under middel" på grund af problematisk kemi. De indeholder blandt andet forskellige stoffer, der er lovlige, men mistænkt for at være hormonforstyrrende, herunder parabener og BHT.

Avène Hydrance Optimale Ansigtscreme indeholder 2 stoffer, der er mistænkt for hormonforstyrrelser. Det ene er ved at blive udfaset, men ikke det andet, antioxidanten BHT."

Der findes alternativer. Ja jeg holder Tænk, og det taget derfra.

 

26-11-2016

Når man kommer op i årene, og det er jeg jo kommet, er less more, når det kommer til sminke. Jeg ville bruge mig selv som demonstration, men det er en lille smule vanskeligt, når man ikke rigtig har en blå øjenskygge, rigtig rød læbestift osv. Desuden så stjæler billedet også lidt af min farvelægning

Dette billede er. hvordan jeg stort set ser ud til daglig. Hvorimod billedet nedenunder for mig er for meget.

Jeg må dog tilstå, at det ses værre..

26-11-2016

Med cirkussminken

10-10-2016

Jeg er normalt klart til Nivea, jeg kan lide duften embalagen og indholdet.

Faktisk har jeg sværmet for Nivea, siden jeg var barn. De havde en stor reklame med en i mine øjne meget smuk kvinde, ligeså smuk som Cirkelpigen.

Cirkelpigen lå noget udenfor rækkevidde, men det var Niveapigen ikke helt, at det var hun så alligevel, tænkte jeg ikke så meget over, men det gav mig en positiv indstilling til Nivea.

Den blå dåse, ja man skal massere meget for at få den ind i huden, hvilket ikke er så dårligt, mine ben er med alderen blevet meget tørre, denne sommer har jeg skiftet lidt mellem Niveas blå dåse og en hudlotion fra Dove, jeg ved ikke hvilken der er skyld i det gode resultat, men mine ben er ikke længere så tørre. Dove's creme er meget lettere at få ind i huden. Nivea's bodylotion kan jeg ikke anbefale, heller ikke Änglemarks fra Coop. 
De bedste er klart Nivea's blå dåse og Dove bodylotion.

Jeg har ligeledes prøvet Nivea's BB foundation, for tung/drøj kan dog blandes med lidt fugtighedscreme. Det bedste indenfor foundation, som jeg har fundet, er L'orial's. 

Prisen spiller en væsentlig rolle for mig, så ..... 

Jeg har Dior's neglelak, den er ikke god, men dyr.

La Roche-Posay har en creme Lipikar Baume Ap+, som er rigtig god, den fås på Apoteket, hvis den ikke havde været så dyr, kunne jeg godt blive forfalden til den. Det gør den heller ikke billigere, at det er svært at få den sidste creme ud af tuben.

Bonus info: Jeg fik et tip om varm mælk med bagepulver til fødderne, som jeg har afprøvet, fødderne blev bløde og lækre. Billedet på denne side er efter, jeg kan se en forskel.