fisk 2

14-05-2019

Safran  opløses i en skål med kogende vand. Olivenolie kommes i en gryde, 200 g kyllingefilet brunes og sættes til side, Hakket løg og hvidløg kommes i gryden, det varmes godt igennem uden at tage farve, så vendes en kop ris i og vandet med safranen kommes i gryden sammen med kyllingefileterne og en skefuld Herbamare. Låg på, rør rundt engang imellem og  hold øje med, om der skal mere vand på. To tomater i både kommes i efter ca. 15 minutter og til sidst 150g frosne rejer. Hvis rejerne får for længe bliver de kedelige. 

Bonusinfe: 0,2 g safran koster 27 kr, men den kan ikke undværes.

16-02-2019

For nogen tid siden faldt jeg over en dåse med kokosmælk og grøn karry, da jeg nu havde muslinger, tænkte jeg, at jeg kunne lave en asiatisk muslingeret med dåsen.

Jeg hakkede et løg, 3 - 4 fed hvidløg, et par stængler bladselleri, et stykke ingefær, som jeg kom i wokken, der var varmet op med lidt rapsolie, da det var varmet godt igennem, men ikke brunet, kom jeg muslingerne i, det meste vand havde jeg hældt fra.  Efter en 5 – 10 minutter hældte jeg lidt mere væske fra muslingerne og kom kokosmælken med den grønne karry i. Og noget ingefærmynte blev lige strøet hen over.

Bonusinfo: Ja jeg smagte på det, det smagte godt ikke for stærkt, men fint. Men havde jeg smagt på en musling var det hele røget ud på grund af sandet.