Til den lille sult 2

22-03-2019

Salat er ikke rigtig min spidskompetence, men nød bryder alle love.

Hvad kan man lave i et lille , ja næsten ikke eksisterende køkken. Salat. Hvad har vi: Salat, en plastikcitron, olivenolie, æg, salt, en dåse sardiner og hvidløg. 

Salaten er købt færdigskyllet, hvilket giver to fordele, der er ikke plads i køkkenet til at skylle den, og vandet lugter og smager af klor.. Den kommes i mangel af en skål på en dyb tallerken, salt, olivenolie, et halvt hvidløg i meget små tern og citronsaft  kommes på..

2  kogte æg skæres i skiver og lægges sammen med sardinerne på salaten. 

Og jeg kom lidt ekstra, citron, olivenolie og salt på.. 

Der er en brødrister, så vi fik noget ristet brød, som var gnedet med lidt hvidløg og dryppet med en anelse olivenolie til. 

Bonusinfo: Et grønt drys ville have sat prikken over i'et.