Blog

17-10-2020

Og skygger handler det så slet ikke om. 

Mobil og et svigtende netværk. Sådan er det at være i sommerhus, mobil og netværk gør det bøvlet at skrive. 

Vores fjernsyn er kun til dvd'er. Så det står mest og fylder i stuen.  Men jeg har fået strikket en trøje Husflid færdig, og så har jeg læst en bog. Løbeklubben i Saudi. Anbefalelsesværdig? Nej. Interessant? Nej.  Jeg har det lidt stramt med, at man bruger sit første forhold som årsag til, at man har dybe skrammer og generelt er utroværdig. Og så har jeg svært ved at forestille mig at, at lave ingenting er en antropologisk metode. Det minder lidt for meget om Penkowas mus.

Bonusinfo: Skygger på hvide flader betager mig.

02-10-2020

I foråret havde hr. Mand og jeg været kærester i 50 år, vi skulle have været til Skanør for at fejre det. Jeg har glemt den præcise dato. 

I dag er det 50 år siden, vi flyttede sammen i kollektiv, det havde vi også tænkt at fejre som erstatning for den forliste i foråret.

I dag runder jeg de 3 snese og et dusin. 

Bonusinfo: Vi skal ingen steder., Jeg har nogle rådyrssteaks i køleskabet.

29-09-2020

Byvandringsgruppen slog til igen. Takket være Musen og Moesgaard lærte jeg en måde at komme igennem en udstilling på:

Vi var på Frihedsmuseet, som er bygget op igen. Det er faktisk ret godt lavet, vi fik en lille højttaler udleveret, som kan bruges til at åbne de forskellige poster. Der var mange, i starten fulgte jeg pænt dem alle, men så opdagede jeg, at det var også var bygget op om 4 personer, og her kommer Musen ind i billedet.

For efterhånden mange år siden, var vi på Moesgaard, hvor de havde en udstilling, hvor man kunne vælge et symbol for en person, som man så kunne følge hele vejen igennem udstillingen. 

Jeg valgte en af personerne og fulgte primært den person hele vejen, jeg var selvfølgelig også inde på andet, for personerne var ikke alle steder. 

Hr. Mand var ikke så positiv overfor det, men bortset fra at det kan blive teknisk bedre, hvor man kan bruge sin egen mobil, så syntes jeg det var fint.

Der var en skoleklasse derinde og en del andre personer, så i disse tider syntes jeg, der var for mange, der burde være påbud om mundbind.

Bonusinfo: Efterfølgende spiste vi på Oscar i Bredgade. Den var ok.

17-09-2020

Det er 3. forsøg. 

Jeg bleb for nylig mindet om den gang jeg var til håndlæser.

Lige efter var jeg forbløffet over, at hun læste mig som menneske så dårligt, senere gik det op for mig, hvordan hun så mig. 

Mine hænder og negle er ikke ligefrem velholdte, det fik hun til, at jeg havde et hårdt liv,, da jeg sagde, at mit liv havde været let.,  havde jeg let ved at lære, men glemte hurtigt igen. Mh tænkte frk. Besserwisser..

Børn kunne hun ikke se noget af, jeg har selv to, og derudover var jeg lærer.. 

Kreativitet og åndelighed var der heller ikke noget af,  mine linjefag var formning og religion.

At jeg ikke bærer vielsesring,, fik hun til at , der ikke var en mand i mit liv, og d. jeg til slut fortalte hende, at jeg var gift.,  levede vi hver vores liv.

Altså må jeg se i øjnene, at jeg er en forsømt, dårlig uddannet ensom stakkel, som heldigvis ikke kan huske det selv.

Jeg gav hende kun to oplysninger, så hun havde kun mit ydre at gå ud fra.

For mange år siden var der et program,  som hed Elevatoren, i det program  blev der lagt et horoskop for en kendt person. Selv den gang var det rimeligt nemt at finde frem til de kendte, som var født på den dato, og når man dertil lægger, at kendte, som har noget aktuelt at gøre opmærksom på, altid stiller op for reklamens skyld, var det ikke svært at gætte, hvem det var.

Jeg gjorde det flere gange., og det er jeg helt sikker på , at den, som lagde horoskopet også gjorde. 

Bonusinfo: Billedet er fra  1968.

06-09-2020

Måske har jeg skrevet om det før, men engang i Berlin fik jeg vildt lyst til hønsekødssuppe,. Hverken kød-eller mel-boller var til at opdrive., så jeg måtte lave det selv. Melbollerne gik ikke så godt, men kødbollerne........ Jeg har ikke købt færdigllavede kødboller siden.

Det er heller ikke lykkedes mig at finde torskerogn på dåse i Berlin.

Jeg lavede hønsekødssuppe forleden. Nu var der rigelig med fars, og da jeg bruger min almindelige frikadelleopskrift, var der da oplagt at stege frikadeller af resten. I fryseren havde jeg suppe, suppeurter og melboller med ekstra gulerødder og bladselleri , så vi fik suppe den ene dag og dagen efter fik vi frikadeller med champignonssauce, kartofler og agurkesalat.

Bonusinfo: Jeg fik bagt rugbrød i morges.