Blog

19-01-2022

Så fik vi stegt Tofu med grønt. Asiatisk mad er lynhurtig mad, dvs. det tager tid at gøre klar, men når det er gjort, går det stærkt. 

Til den her ret er det ligegyldigt, hvilken tofu man bruger. 

Tofuen lægges i en si, at så meget væske som muligt kan dryppe af. Jeg gjorde det ikke, men tror væsken kunne bruges i et brød. 

De forskellige grøntsager rengøres og skæres i passende størrelser. Vi spiste med kniv og gaffel, så asparges blev ikke skåret ud.

Udover asparges var der løg, hvidløg, chili, peberfrugter, champignons,  spinat og koriander. 

Tofuen blev skåret i skiver og  drysset med salt, peber og mel. Grøntsagerne blev stegt i olie sammen med en skefuld Herbamare. De kom i rækkefølge efter, hvor hurtige de var færdige. Koriander blev drysset over til sidst. Tofu blev stegt  i olie på begge sider, så den var sprød uden på og blød indeni.

Bonusinfo: Vi blev mætte. 

09-01-2022

Ja så blev det min tur til at besøge hr. Mands udstilling. Jeg ville gerne have været der til ferniseringen, men ligesom sidst er der begrænsninger i antallet af besøgende. .

Der var kun få gæster i går,  men hr. Mand har bog, musik og andrensmåting med, udover at han har støttestrømper på. Han sidder en del, når der ikke er ægæster at vise rundt. 

Men forhåbentlig kommer der flere i dag, man er jo ikke forpligtet til at købe selvom man går ind. 

05-01-2022

Så er hr. Mand inde og sætte sine billeder op. Jeg håber han får god og konstruktiv hjælp. Det åbner i morgen.

03-01-2022

Januar er nok ikke den bedste måned st åbne i eller at sælge billeder..
Men forhåbentlig går det.

02-01-2022

Yes mam I can boogie
Bonusinfo: Se mere information på forsiden, ploesen.dk