Blog

10-11-2019

Hvis i så fald i frem at jeg ikke havde hørt/læst om vi danskeres lukkethed, havde jeg ikke haft modet til at dele kage ud i opgangen, men de blev glade. 

I did it.

Og så ser det ud til at FCK taber, det er jo ren win win. FCK stempler, men får frisparket, hvor meget betaler FCK til dommerne? Men den står 4 - 1 , selv med dommerhjælp og beskidt spil kan det være svært at indhente.

Bonusinfo:Som indfødt københavner er det svært at holde med FCK, det ville være som i en landskamp at holde med Sverige.

09-11-2019

til at møde gamle sminarievenner. Vi mødes en gang om året. Tidligere var det hos vores lærer. Men i de sidste år har det været på forskellige frokostrestauranter i København.
Bonusinfo: Vores lærer er still going strong.

03-11-2019

De runde fødselsdage i den lidt høje ende falder tæt i de her år. Vi var på Skjolds Cafe i går,. Vi skulle være der kl. 13, så er det jo at man tit først får mad kl. 14, det kom også til at stemme. Derfor er det for mig en rigtig god ide at spise en lidt større morgenmad end vanligt. 

Dagen før havde jeg gjort klar til surdejsboller, de blev bagt om morgenen. Der blev lavet røræg, smør smeltes, 3 æg røres i, sommetider kommer jeg også lidt mælk i, til sidst krydres med salt og peber. Pølserne er brunchpølser fra Hanegal, som jeg havde liggende i fryseren. Til sidst var der selvfølgelig ost, marmelade også en sød løgkompot til osten. Vi blev mætte og klar til at vente til kl. 14 til at spise.

Det var en herlig fest, vi sad tæt og kom hinanden ved. Værtindens søn er jazzmusikant, trommeslager, så der blev spillet op både til dans og til sang.

Bonusinfo: Den dejlige vise: "Livet er en morgengave" er ikke egnet til fællessang. 

01-11-2019

Så går det rigtig galt. Jeg troede, jeg havde fundet en metode til at " smugle" flere billeder i indlæggene. Det havde jeg så ikke.

Jeg kunne ikke rette det bøvl, jeg fik lavet, så jeg blev nød til at slette en hel sektion. Sverige

31-10-2019

Så er uret blevet flyttet, er lidt mere centralt anbragt, midt på Hovedbanen.