Blog

14-01-2021

1. Andebryst i skiver kom først i.
2. Spidskål kom i en gryde med noget af andefedtet, hvidløg og rød peber.
3. Champignonerne kom i airfry.
Det hele blev samlet i en gryde.
Bonusinfo: Det overskydende fedt blev kasseret.

09-01-2021

Jeg er begyndt at bage rugbrød, jeg har fået en opskrift af Troldungen, som jeg sådan cirka følger, men i går...... ..

Ja, jeg bad hr. Mand om at købe et rugbrød med hjem i går, fordi min dej så helt forkert ud. Den lignede mest en stor klump ler.

Jeg ville nu prøve at bage den alligevel, men jeg havde godt nok ringe tiltro til udkommet. 

Den hævede pænt i ovnen, det kunne nu godt være den øverste skorpe, det sker en gang imellem, at bagersjælen anbringer sig der. 

Så sent i går aftes kunne jeg ikke nære mig, jeg skar enden af, det så så pænt ud, at jeg spurgte hr. Mand, om han ville have en ostemad, det nøjedes vi så ikke med, det blev til to.

Min lerklump var blevet til et af mine bedste rugbrød i det hele taget.

Boonusinfo: Nu havde vi to rugbrød og ventede ikke gæster, men vi holdt en større frokost for os selv.

08-01-2021

Hr. Mand er til træning. Billedet er stærkt redigeret, det er gjort med Snapseed, det er fristende og sjovt at lave, men man skal ikke overdrive hver gang.
Bonusinfo: Jeg liker ikke hunde i udklædninger eller for redigerede billeder som mit.

06-01-2021

I dag lærte jeg noget nyt, det sker en gang imellem. Det her er imidlertid meget nyttigt, og noget jeg kunne have haft gavn af tit. 

Jeg er ved at strikke noget, som skal samles på en speciel måde, når jeg engang bliver færdig. Der var en anvisning på at slå op på en anden måde, end jeg plejer. 

Den er ikke lige så hurtig som den sædvanlige, men af og til når man ud af det blå skal slå ekstra masker op, er den virkelig anvendelig.

Det er fra en svensk strikkebog.  

 Bonusinfo: Jeg må også lære at sy strikketøj sammen. Hvorfor har jeg ikke lært det?

05-01-2021

Det bliver en kold dag i dag,  der bliver muligvis lukket for varmen, når det er lidt usikkert, skyldes det, at vi har fået en sms om, at der bliver lukket omkring Kjeldsøvej, og selvom den hører til i vores bebyggelse, så bor vi ikke lige i nærheden. 

Til gengæld er der sat en seddel op, om at vi ikke må åbne for det varme vand før ved 2-tiden i morgen, der er risiko for brud. Og sedlen er sat så højt op, at jeg ikke kan læse den, og jeg er ikke den mindste i vores opgang........

Hvi man gerne vil spise mere grønt, kan jeg anbefale 2 blogs, Valdemarsro, som ikke er hverken vegetarisk eller vegansk og Kirsten Skaarup, som nu er vegansk, før var hun vegetarisk.  De  er gode til grønt mad bedde to.

Bonusinfo: Vi fik take away i går fra Dhaba, det er indisk. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg gad ikke lave mad. Dhaba har udover det vi fik også båe en vegetarisk og en vegansk menu.