Blog

13-07-2021

Hvepseboet er blevet lidt større, siden billedet blev taget, det sidder et lidt dumt sted, nemlig over døren til redskabsskuret og ved siden af badeværelset. 

Det er 3. gang vi har haft logerende. Første gang smed jeg dem ud efter anvisninger, det gør jeg ikke igen. Det gjorde nas, ja jeg blev stukket. 

2. gang levede vi i forsigtig, men fredelig sameksistens, det er et par år siden. 

Denne gang er det også planen. Men, det er et lille men. Vi var jo dogsitters og ikke i vores sommerhus. Så da vi kom hjem igen var det aften, og vi fik tændt lys. Kort sagt de logerende troede åbentbart, at det var blevet dag, og vi fik besøg, hvor vi ikke havde lyst til det. (I køkkenet) De kan ikke finde ud igen og kan heller ikke overleve. Her til morgen eskorterede jeg tre halvdøde hvepse ud. Måske klarer de sig. 

Jeg ville da ønske, de holdt sig væk sammen med andre uønskede dyr, fluer, myrer, snegle og lignende.

Nu ved jeg i det mindste, hvor de er, der har altid været hvepse i haven.

 Der findes uønskede dyr, men kun et ondt, mennesket. 

Bonusinfo: Hvepse og andre er vilde med Oregano, de har slet ikke tid til at genere os, når den blomstrer.

10-07-2021

Så fik jeg sat et billede ind og glemte at fortsætte indlægget. 

Smukke Bella skulle have været med på tur til Sverige, men så ramte løbetiden hende, og så blev hr. Mand og jeg dogsitters. 

Det gik fint i starten, men så var der lige pludselig et lille pibende hundefjæs højt oppe i hjørnet atf haven,. Den lille bette hanhund havde  en tanke i hovedet, en tæve i løbetid, lad mig komme ned. 

Bella var bestemt interesseret, men jeg fik hende da indenfor.. 

Med en del besvær fik jeg kontakt med ejeren, grundene ligger lidt spøjst, han mente ikke, den lille kunnne hoppe over hegnet, men så fandt han ud af, at den kunne klatre op. Det lovede han at afsære den lille for..

Bonusinfo: I går regnede det, så vi var ikke meget ude, i dag virker det mere blandet.

06-07-2021

Ja, det hedder den så ikke mere. Den hedder BT. 

Jeg deltager som forsøgsperson i lugt og smagstest, og i dag kunne jeg læse nogle af resultaterne i BT, gratisudgaven. Jeg må tilstå, at jeg ikke har nogen anelse om, hvordan jeg klarede mig. Det er heller ikke så vigtigt.

Vi får nogle pæne gaver for vores deltagelse, men jeg tror, at de fleste af os ville deltage alligevel. 

I den sidste skulle vi smage kyllingebryst og sovs på forskellige måder. Det smagte udmærket det hele, men det kyllingebryst, som havde den underligst konsistens, smagte bedst. Det var blendet og blandet med koncentreret kyllingesuppe, og så var der kommet noget i, som gjorde, at det holdt faconen under tilberedningen.. 

Jeg indrømmer, at jeg bagefter pippede, at hvis det var kød uden kød, kunne jeg på trods af konsistensen blive veganer. Det var så kød, som var lavet til mennesker med synkebesvær. 

Bonusinfo: Det har ærgret mig, at Aktuelt ikke opdagede muligheden og valgte at udkomme gratis.

05-07-2021

Vores dør til stuen kunne ikke lukkes, og da der ikke er så lang tid til at vores badeværelse skal rives ned, og et nyt skal sættes op, kontaktede vi ejendomskontoret, og i dag ringede snedkeren, at han kunne i dag. Så i dag måtte hr. Mand tage til byen, og jeg blev efterladt alene i sommerhuset. 

I går tog hr. Mand på årets første svampetur og kom hjem med 3 galderørhatte, ca 150 g små kantereller og drivende våd. Han tog afsted i solskin, men i skoven blev han overrasket af tordenvejr, og frem for at søge læ under et træ, fandt han det mere sikkert at blive gennemblødt.

Galderørhattene blev smidt ud, det menes, at de ikke er giftige, men uspiselige er de. De var en smule atypiske at se på, men da rørene var sart lyserøde, var de afslørede.

Jeg lavede kantarellerne i min stirfry sammen med løg, rød peberfrugt og til slut creme fraiche og persille, serveret med pasta. 

 

Bonusinfo: Vejret har indtil videre været ganske godt i dag.

28-06-2021

Hr. Mand ser fodbold, tidligere var det tour de France, som han tog en lur til.
I morgen tager vi en tur ind til byen.
Bonusinfo: Vi fik hotdogs, hausgemacht, til middag.