Blog

25-02-2021

Nå men selv om køen var lang, gik det hurtigt alligevel. Hr. Mand og jeg blev coronatestet. Besked forventes indenfor 48 timer.
Bonusinfo: Vi vil blive meget forbavsede, hvis vi er positive.

22-02-2021

Ja hvad med den. 

Efter fællessang om morgenen kommer der gymnastik med Rikke Hørlykke på DR, jeg røg ind på et program med styrketræning eller noget i den retning, det var langt over mir niveau. Men så fortalte Legodrengens og Renemaskens farmor mig, at Hilda Heick også var med i et af pogrammerne. And now we are talking....

Jeg dik så in på DRs side og fandt de programmer med morgentræning, hvor man (jeg) kunne følge med. Og her kommer datoerne:

5/1, 13/1, 20/1, 27/1, 10/2, 17/2

Den første er Hilda og den sidste er Keld.

Bonusinfo: For balancen, tag altid tøj af og på stående. Ja strømpebukser er møgsvært. 

21-02-2021

Jeg har anskaffet mig en airfryer, da det ikke er en reklame, intet navn. Men jeg prøver forskellige ting. 

Vi fik torsk med porrer, gulerødder, kartofler og sennepssauce.

Kartofler, gulerødder og porrer skulle have været lavet i ovnen, men .....  hvad har man en airfryer til. Helt rigtigt  jeg brugte ikke ovnen.

I går var det blomkål, løg og kartofler, som blev lavet i airfryeren istedet for i ovnen. Det skulle efterfølgende i en tomatsauce. Jeg kom nogle ærter ved.

Bonusinfo: Når vi kun er to i husstanden, fungerer den rigtig godt som erstatning for ovnen.

18-02-2021

I dag stod jeg overfor et valg, skal jeg fortsætte bloggen, eller skal jeg stoppe?

Så sløvt, så lidt og så svært jeg har ved at tage mig sammen til at få noget ned, kunne jeg nok bar stoppe. 

Men Coronaåret er også Bellas år. Og hvad sker med det, som jeg har lavet? Forsvinder det ligesom det, der må kaldes min første blog. 

I dag var vi forbi sommerhuset, to ret store mus var gået i fælder. De var modificerede, og der var vist også noget, som havde forsøgt at få lide steg. BVADR.

Legodrengen havde fødselsdag i går, 8 år, det fejrede han ved at bruge dagen på at bygge. Han bygger rask væk Legosæt fra 16 år og opefter. 

Bonusinfo: Bloggen fortsætter. 

03-02-2021

Jeg brokker mig.Brok 2