Blog

29-03-2020

Vi prøver at gå en tur hver dag, således også i dag. Den blev på ca. 2 meter., vi gik ud af opgangen og blev mødt af en kold, kold vind, inden vi kom over i solen, der skulle vi nemlig krydse gaden. Vi kastede lige et blik på hinanden, og sagde nærmest i kor: " SKAL VI IKKE GÅ IND IGEN!" 

Og det gjorde vi. Ingen tur i dag.

I går var det 50 år siden vi blev kærester. Det ville vi bruge som en anledning til at tage en tur til Rom, hvor vi ikke har været, men jeg kunne ikke finde en passende rejse, så overvejede vi både Paris og Berlin, men vi endte med at bestille et ophold til Skanør. 

Forventningens glæde er den største, siges det.

Det skulle så holdes hjemme, champagne havde vi ikke, men en dansk hvidvin, som vi har købt på Aarø. Den er rigtig god, også i den lidt dyre ende. Jeg havde en dåse kondenseret mælk, den og nogle limefrugter blev grundlaget for desserten. Forretten blev kammuslinger og rejer med asparges, citron, tomat og hausgemachte hvidløgsbrød. Hovedret nye udenlandske kartofler, lammeryg, ærter. 

Og rødvin, kaffe til desserten. Troldebarnet købte det, som jeg ikke havde hjemme.

For et par måneder siden fandt vi ud af, at det måtte være i Påsken 70, at S og S blev gift om lørdagen. Og da det var den dag vi blev kærester kunne vi begge huske, og så fandt vi ud af, at det var d. 28/3-1970. De skulle have en lejlighed, det var ikke noget fint og højtideligt, deres forældre var der ikke. Lejligheden fik de, men ægteskabet holdt kun nogle måneder.

Bonus: Det mandtlige S er født samme dag som mig, så han har været 21 år, hende kendte jeg ikke så godt,.

28-03-2020

Hr. Mand har fået ny mobil, som han har fundet ud af at bruge. Så nu har jeg fået en teenager i huset.
Bonusinfo: I dag er det 50år siden, vi blev kærester. Vi havde overvejet at fejre det i Rom, så Paris, men endte i Skanør, Sverige. Det er jo så afbestilt, så nu bliver det hjemme.

25-03-2020

Det er ikke fordi, det bliver til så meget igen. Men lidt bliver det da til. Vi bor jo lige ud til Bispebjerg Hospital, og der var jeg forleden. 

Nu synes jeg jo ikke, at hr. Mand ikke skulle snydes for den fine udsigt fra parkeringshuset, der er i øvrigt også en fin udstilling på vejen ned af trappen. Og vi skal jo bevæge os, hr. Mands træning er jo som så meget andet aflyst på grund af Corona,  så det var oplagt og en meget passende afstand at slæbe ham med ud på.

Troldebarnet har mere eller mindre forbudt ham at komme med på indkøb, han har for mange diagnoser. Børnebørn må vi heller ikke passe. Så vi går en tur i stedet for. Træer er smukke hele året

Bonusinfo: Gab et kedeligt liv.

24-03-2020

I år fik jeg flere julegaver end nogensinde. blandt andet kattene. Da vi i sin tid købte vores sovesofa, lavede vi lige et impulskøb, der stod en udstillingskommode stærkt nedsat, så den købte vi samtidig.
Bonusinfo:Billederne er dels fra min mor og dels min svigermor

24-03-2020

I går mødtes jeg med et par venner, vi gik tur i Lersøparken, som ligger i nærheden af min bopæl. Vi sluttede af på 7. etage i Bispebjerg Hospitals parkeringshus.
Bonusinfo: Der var god afstand og kun luftkrammere.