Blog

29-04-2021

I går fik vi endelig hornfisk. Min mor elskede hornfisk, så meget at jeg i sæsonen bad om,  at vi kun fik det et par gange om ugen. 

Mens jeg var i Wien i 1970, var hr. Mand ude hos min mor omkring et tæppe, min mor spurgte, om han ville spise med. Han sagde pænt Tak og fik at vide, at det var hornfisk. 

Det vakte ikke begejstring, han ledte fortvivlet efter en undskyldning. Jeg har på fornemmelsen,  at min mor ikke ville have været ked af., at han havde fundet en. 

Bonusinfo: Jeg kan godt lide hornfisk, hr. Mand er i dag  mindst ligeså begejstret, som min mor var.

28-04-2021

Tja

Hvad skal jeg sige. I går gik og gik jeg, udover at jeg var til gymnastik. Men til aften fik vi burger med fritter af røde kartofler, som jeg foråd mig i. De fås i Fakta, er næppe helt sunde, men de bliver sprøde og lækre.
Bonusinfo: Foråd sig mh ligner lidt for meget at samle forråd.

27-04-2021

Nej, det er det desværre ikke, det burde nok opslås under Tant., og der ender det nok. Men jeg er dødtræt af min coronatønde. 

Jeg er startet  med noget gymnastik fra Sverige, Sophia mandag til fredag i 20 min. på Sv. 1 kl. 9.10. Hvis man har Smart TV, kan det optages eller hentes, når det passer een. 

Og nu skal jeg i gang med en omlægning af kosten. Stort set ud med hvidt brød, suk pasta og ris, selvfølgelig ingen kager, is eller søde sager. 

Bonusinfo: Min stofskifte er kun lige akkurat  indenfor det normale i den lave ende.  

14-04-2021

Jeg elsker, når der dukker noget uventet op på et billede. Sommetider ser jeg det inden, men dennegang opdagede jeg det senere.
Bonusinfo: Ikke Holger, men hr. Mand og undertegnede.

13-04-2021

Når man ikke kan komme til Sverige, må Sverige komme til een. Det lykkedes mig at lave en hæderlig Bostongurka:

Lidt vand og lidt mere eddike kom i en gryde sammen med ret meget sukker, lidt ingefær, chilli og hvidløg. Da det havde kogt i ca 20 min. blev det sat til afkøling. I mens blev 1 agurk befriet for kerner, 1 halv rød peberfrugt, 1 forårsløg hakket i minihakkeren. 

Eddiken blev helt over gennem en si. Der blev smagt til med salt. 

Bonusinfo: Nu mangler jeg bare en bestemt sennep og citronmayonnaise.