24-02-2019

Undskyld, men det fylder

Hvem pokker ønsker tidligere IS-krigere hjem, det tror jeg ikke ret mange ønsker. Og de, der ønsker det, må have nogle eftersynsværdige grunde til at gøre det, MEN…………...

Ja der er et men, fængsler udenfor Europa, jeg kan levende forestille mig dem, jeg har set to af de europæiske et kvindefængsel i Ravensbrück og et mere blandet i Dachau.

Så havde man ligesom koncentreret dem, man ikke kunne lide på et eller flere steder, så man kunne holde øje med dem og komme af med dem, når man havde glemt, at de var mennesker.

Bliver den slags opholdssteder nu i orden, hvis de bare ligger udenfor Europa? Var det ikke mere ærligt at genåbne de gamle, så kunne turister og andre opleve dem som levende museer for det, som aldrig måtte ske igen? Padborglejren er der jo stadig.

Syriens leder hedder vist stadig Bashar Hafez al-Assad, og husker jeg helt forkert, var det vist ham, der ikke havde nogle problemer med at bruge giftgas mod sin egen befolkning, og Morten Løkkegård V mener, at ”opholdsstederne” kan ligge i Syrien, mh det lader jeg lige stå et øjeblik.

Det piner mig at skrive det, men Donald Trump har for en gangs skyld ret, og så må vi hente vores egne statsborgere hjem og stille dem for en domstol med fare for, at skyldige bliver frikendt.

Bonusinfo: Det er interessant, at det eneste, stærkt religiøse synes, skal efterleves, er kvindeundertrykkende. (Mærkelig sætningskonstruktion)