25-04-2019

Madplaner og flæskesteg

Det startede fint med madplanen, først fik vi pasta med aubergine i tomat. Jeg havde fået købt to auberginer, og der blev en tilbage.

Kirsten Skaarup har lavet en ny kogebog ”Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer & postejer.” Den første ret i den er bøffer af aubergine, jeg havde lavet den før, og den er rigtig god.

Jeg bagte sandwich boller, lavede en mangosalsa med tomat, forårsløg, koriander og chilidressing, færdigkøbt i Asien supermarked i Chr. Mindesvej/ Østerbrogade , til, agurkesalt blev der også lavet, glimrende bøfsandwich ’er.

Så langt så godt, dagen efter var der godt en halv mango til rest. Og på vej hjem fra dans kommer jeg forbi Superbrugsen, og så ryger madplanen, der lå en økologisk flæskesteg og lokkede med 35% nedsættelse. Ja den kom lige i kurven sammen med en pose kartofler udenlandske fra Mallorca. Der røg madplanen.

Selvom jeg havde lyst blev det ikke med flæskestegssovs, rødkål osv. Næh, det blev med samme mangosalat suppleret med en halv dåse majs og et hjertesalathoved som til bøfferne. Majsen var rester fra auberginebøfferne.

Når vi får svinekød, er det som regel økologisk, da det er lidt dyrt , får vi det ikke så tit.

Bonusinfo: Jeg elsker at lave planer, jeg er bare elendig til at holde dem.