18-05-2019

Skal, skal ikke

Vi fik ikke fisk i går, så det skulle vi da bare have i dag. Der var ingen hornfisk, men de ville heller ikke have været friskfangede, men dorado, jeg tog to styks. 107 kr. fisk er ikke billig mad.

Samtidig havde jeg vildt lyst til kinesisk mad, og da jeg har en klassisk kinesisk kogebog, var det bare at finde en oskrift.

Jeg fandt to, en dampet og en stegt.

Kunne jeg bestemme mig , næh to fisk, to opskrifter, men ingefær, hvidløg og forårsløg gik igen hos dem begge, så det kastede jeg mig da bare ud i.

Fisk er hurtig mad, 10 min.'s tilberedning, det er et maksimums tiden, med mindre det er en stor laks eller pighvar, og det var der ligesom ikke tale om .

Det gik godt, det blev vellykket, og det var kun mig  der vidste, at det skulle  have været tynde strimler ingefær og hvidløg i den ene og de samme hakkede i den anden, men jeg kom til at gøre det omvendt.

Den enes farve skyldes chili, den abdens soya.

Bonusinfo: Hr. Mand vasker stadig op.