29-03-2020

En kort tur

Vi prøver at gå en tur hver dag, således også i dag. Den blev på ca. 2 meter., vi gik ud af opgangen og blev mødt af en kold, kold vind, inden vi kom over i solen, der skulle vi nemlig krydse gaden. Vi kastede lige et blik på hinanden, og sagde nærmest i kor: " SKAL VI IKKE GÅ IND IGEN!" 

Og det gjorde vi. Ingen tur i dag.

I går var det 50 år siden vi blev kærester. Det ville vi bruge som en anledning til at tage en tur til Rom, hvor vi ikke har været, men jeg kunne ikke finde en passende rejse, så overvejede vi både Paris og Berlin, men vi endte med at bestille et ophold til Skanør. 

Forventningens glæde er den største, siges det.

Det skulle så holdes hjemme, champagne havde vi ikke, men en dansk hvidvin, som vi har købt på Aarø. Den er rigtig god, også i den lidt dyre ende. Jeg havde en dåse kondenseret mælk, den og nogle limefrugter blev grundlaget for desserten. Forretten blev kammuslinger og rejer med asparges, citron, tomat og hausgemachte hvidløgsbrød. Hovedret nye udenlandske kartofler, lammeryg, ærter. 

Og rødvin, kaffe til desserten. Troldebarnet købte det, som jeg ikke havde hjemme.

For et par måneder siden fandt vi ud af, at det måtte være i Påsken 70, at S og S blev gift om lørdagen. Og da det var den dag vi blev kærester kunne vi begge huske, og så fandt vi ud af, at det var d. 28/3-1970. De skulle have en lejlighed, det var ikke noget fint og højtideligt, deres forældre var der ikke. Lejligheden fik de, men ægteskabet holdt kun nogle måneder.

Bonus: Det mandtlige S er født samme dag som mig, så han har været 21 år, hende kendte jeg ikke så godt,.