06-11-2020

Er der noget, vi kan lide

Så det kylling i karry. 

Der er en blog, som jeg følger af andre årsager end madopskrifter. For nyglig fortalte "projekthandmade", at de kun spiste 12 forskellige retter,  Det har givet mig lyst til at skrive på bloggen om, hvad vi spiser til daglig. 

Det startede med kylling i karry, Jeg tog skindet af kyllingen og klippede det i strimler, det kommes på en var tør pande og steges til svær. Drysset med lidt salt og stilles udenfor rækkevidde.

Jeg manglede nogle af de ting, jeg plejer at blande i karryen, så jeg startede med alm. karry, så kom der løg, hvidløg, frisk chili, ingefær og olie i, kyllingen var blevet parteret. Stykkerne kom i gryden og blev brunet.  Bouillon lavet på Herbamare kom i sammen med lidt saltsyltet citron og gulerødder i skiver. Dat det var mørt, kom jeg svampe. Og retten småkogte indtil svampende var gennemvarmet. 

Bonusinfo: Tidligere lavede jeg ris med hel kardemomme, en dag var jeg løbet tør og tog stødt kardemomme i stedet. Det funker.