22-08-2021

Lidt om mad

Nogle ting er jeg temmelig gammeldags omkring. 

1. Stegte sild i eddike skal være som stegte sild i eddike, som jeg laver dem. Der er ingen opskrift, de skal være som min mors og mormors. Jeg fik en anden udgave forleden, de smagte glimrende, mindede lidt om  Currywurst, heldigvis uden det besynderlige tørre karrydrys. Men silden forsvandt lidt i smagen. Men jeg tror, det måske kunne være en fordel for dem, som ikke kan lide sild.

2. Syltede rødbeder, asier og lignende. Stort nej tak til Meyers, de almindelige udgaver smager mig bedre. Og så sker det, jeg har for mange rødbeder. Og så går jeg i gang. Hr. Mand er i byen, han køber peberrod, desværre har jeg ikke fået fortalt ham, at det skal være et stykke, så .... Så som en form for erstatning kommer jeg en stjerneanis i.  Det var ikke nogen dårlig ide. 

Bonusinfo: På andre områder sparer jeg på sukkeret, men ikke når der syltes, hellere for meget end for lidt.