14-10-2021

Pasta med muslinger, porre og tomat.

Muslingerne blev tilberedt først, så jeg ikke skulle brænde fingrene, når jeg tog dem ud af skallen. Det gør jeg i en vok med olie og Herbamare, der er en del væske ved muslingerne, låg på. Når muslingerne har åbnet sig, er de færdige. Når jeg kan holde ud at røre ved muslingerne, bliver de pillet ud af skallerne. 

Pastaen kommes i kogende vand. 

Porre skæres ud i små stykker.

Hvidløg hakkes

Smør smeltes og porre og hvidlløg kommes i.

Tomater skæres småt ud og kommes ned til porrer og hvidløget. 

Når pastaen er færdig, hældes vandet fra, og den kommer ned til grøntsagerne. Muslingerne kommes i. Muslinger, der ikke har åbnet sig er kasseret ligesom de, der oer gået i stykker.

Bonusinfo: Jeg synes ikke rigtig parmasan passer til, men gerne lidt krydderurt.