06-11-2021

Rester

I går fik vi torsk på blomkålsmos. Det var ikke så ringe, men der var en del til overst. Så det skuĺe bruges.

I dag blev det til en art blomkålsgratin med svampe. 

En pæn portion  mos, opringdeligt 1 bagekartoffel og et  blomkålshoved most med den smule væske , som ikke forsvandt, da jeg hældte vandet fra. Det blev serveret med stegt torskefilet

Resterne af torskefilten blev vendt i lidt mayonaise og spist til frokost.

Ovnen blev tændt 200 grader.

Derefter skilte jeg 4 æg i blommer og hvide. Hviderne blev pisket stive. Blommerne blev rørt sammen med mosen.

En form blev smurt.

Æggehvider blev vendt i mosen. Ost blev revet over.

35 min i ovnen, serveret med svampe, løg og  hvidløg

: Gratin er ikke så sart som soufflé,  men vent ikke for længe med serveringen. 

Bonusinfo: Jeg kan ikke rigtig svare på kommentarer.