Rester
I går fik vi torsk på blomkålsmos. Det var ikke så ringe, men der var en del til overst. Så det skuĺe bruges.
I dag blev det til en art blomkålsgratin med svampe.
En pæn portion mos, opringdeligt 1 bagekartoffel og et blomkålshoved most med den smule væske , som ikke forsvandt, da jeg hældte vandet fra. Det blev serveret med stegt torskefilet
Resterne af torskefilten blev vendt i lidt mayonaise og spist til frokost.
Ovnen blev tændt 200 grader.
Derefter skilte jeg 4 æg i blommer og hvide. Hviderne blev pisket stive. Blommerne blev rørt sammen med mosen.
En form blev smurt.
Æggehvider blev vendt i mosen. Ost blev revet over.
35 min i ovnen, serveret med svampe, løg og hvidløg
: Gratin er ikke så sart som soufflé, men vent ikke for længe med serveringen.
Bonusinfo: Jeg kan ikke rigtig svare på kommentarer.
Seneste kommentarer