19-01-2022

Japansk

Så fik vi stegt Tofu med grønt. Asiatisk mad er lynhurtig mad, dvs. det tager tid at gøre klar, men når det er gjort, går det stærkt. 

Til den her ret er det ligegyldigt, hvilken tofu man bruger. 

Tofuen lægges i en si, at så meget væske som muligt kan dryppe af. Jeg gjorde det ikke, men tror væsken kunne bruges i et brød. 

De forskellige grøntsager rengøres og skæres i passende størrelser. Vi spiste med kniv og gaffel, så asparges blev ikke skåret ud.

Udover asparges var der løg, hvidløg, chili, peberfrugter, champignons,  spinat og koriander. 

Tofuen blev skåret i skiver og  drysset med salt, peber og mel. Grøntsagerne blev stegt i olie sammen med en skefuld Herbamare. De kom i rækkefølge efter, hvor hurtige de var færdige. Koriander blev drysset over til sidst. Tofu blev stegt  i olie på begge sider, så den var sprød uden på og blød indeni.

Bonusinfo: Vi blev mætte.