09-08-2022

2 retter

Den første dag med kylling. Det var kyllingebryst, som blev skåret i skiver og marineret  og stegt på en pande. . Marinaden var olie, hvidløg, ingefær, chili og citron. Næste dag var det færdigkøbte frosne falafler.

Tilbehøret var salat, den bestod af : Icebergsalat, salatløg, tomat og agurk, ingen dressing.

Når der ikke var dressing skyldes det, at jeg lavede en slags kold sauce,  1 avocado blev blendet med chili, hvidløg, citronsaft og cremefraiche 6%, det var halvdelen af bægeret med cremefraiche,, til sidst smages til med salt. På anden dagen kom jeg lidt mere chili og hvidløg, falafler kræver lidt mere.

Jeg "lavede" falaflerne i min Actyfry, det gik, men var ikke optimalt.

Vi fik ristet brød og tacochips til.

Bonusinfo: Vi er kun to. Så 1 kyllingebryst til hver, og 1 avocado til deling.