Blog

20-03-2021

dag i galleriet. 

Det er gået godt. Hr. Mand har solgt 9 billeder. Og han har været så oplivet.

Det er gået op for mig i de her uger, at det er alt for længe siden, og ikke kun et år, at jeg har set ham så levende og handlekraftig. 

Da han arbejdede, kom hans arbejde i første række, derfor var jeg lidt bekymret, da han gik på pension, men tilsyneladende tlog han det i strakt arm. Men jeg kan gpdt se i dag, at det i høj grad var tilsyneladende. 

Bonusinfo: Hr. Mand har ikke fået solgt alle udstillede billeder, og der er åbent igen i morgen. Webshop

13-03-2021

Ja så er jeg alene igen, igen. Hr. Mand er i Rørholmsgade 6 og passer galleriet, der er åbent til 14.
Bonusinfo: Fotoet er fra vores lejlighed.

11-03-2021

Første gang, der var lukket ned for et år siden, dykkede Maren Uthags ned i nogle gamle breve  mellem en mand og en kvinde i hendes familie. Det hjalp mig igenem, hver dag var jeg på Instagram for at følge med i historien. 

Denne gang har Maren Uthags hund fået hvalpe, som vi så har fået lov til at følge igen på Instagram. 

Intet nyt er godt nyt.

I går fik vi at vide, at en af hvalpene Thor havde fået høj feber og var indlagt til observation. 

Jeg tror, at vi er mange, som er inde for at tjekke, om der er noget nyt, og at det skal være godt nyt.

Bonusinfo: Vores andepar har endnu ikke vist sig. 

10-03-2021

Man skal passe på, hvad man ønsker sig, man risikerer at få det.

For en del år siden, skulle jeg deltage i et møde, det var ikke vigtigt men langvarigt. Så jeg ønskede inderligt at slippe.

Jeg slap, Troldungen var kommet til skade. Der tror jeg nok, jeg hellere ville have været til mødet.

Jeg skal en lille bitte smule hver dag, men jeg tør ikke ønske mig en fridag eller flere, jeg ved jo ikke, hvordan jeg får det.

Hr. Mands udstilling er fast åben torsdag og søndag, men ved aftale åbner han.Hvis han mirakuløst skulle få solgt alle udstillede billeder, vil han få dækket leje af lokale og indramning af de billeder, som er udstillet. Men hverken materialer og arbejdsløn. Det er nu heller ikke derfor, at han udstiller. 

Bonusinfo: Akvarelpapir og farver er dyre. 

03-03-2021

SUK

Først noget positivt, hr. Mand udstiller i Galleri H i Rørholmsgade 6,, København K,  Han sælger sine billeder, prisen er yderst rimelig..Der er fernisering i morgen. Udstillingen slutter d.21 ds. Man kan bl.a. kontakte mig, hvis man er interesseret. 

Afrikansk dans foregår via ZOOM  i disse tider, sidste gang kunne jeg ikke deltage, generelt er det meget lidt, som jeg i det hele taget bevæger mig.. SUK. 

Men så i dag var jeg på, og endnu et SUK allerede efter 10 minutter var jeg færdig, men selvføgelig fortsatte jeg tiden ud,  vi danser i 1 1/2 time. Min form er ikke eksisterende. Her ville det være passende med endnu et SUK. 

Der må gøres noget. Jeg fandt jo Rikke Hørlykke, med Heick'erne og andre gamle., men takket være en ven har jeg fundet et bedre alternativ,.  Kl. 9. 10 på SV 1 er der en Sophia, som herser med en.

Bonusinfo: Så livet er ikke kun morgenmad, frokost , aftensmad og 10 ekstra kilo på sidebenene.