Blog

17-09-2020

Det er 3. forsøg. 

Jeg bleb for nylig mindet om den gang jeg var til håndlæser.

Lige efter var jeg forbløffet over, at hun læste mig som menneske så dårligt, senere gik det op for mig, hvordan hun så mig. 

Mine hænder og negle er ikke ligefrem velholdte, det fik hun til, at jeg havde et hårdt liv,, da jeg sagde, at mit liv havde været let.,  havde jeg let ved at lære, men glemte hurtigt igen. Mh tænkte frk. Besserwisser..

Børn kunne hun ikke se noget af, jeg har selv to, og derudover var jeg lærer.. 

Kreativitet og åndelighed var der heller ikke noget af,  mine linjefag var formning og religion.

At jeg ikke bærer vielsesring,, fik hun til at , der ikke var en mand i mit liv, og d. jeg til slut fortalte hende, at jeg var gift.,  levede vi hver vores liv.

Altså må jeg se i øjnene, at jeg er en forsømt, dårlig uddannet ensom stakkel, som heldigvis ikke kan huske det selv.

Jeg gav hende kun to oplysninger, så hun havde kun mit ydre at gå ud fra.

For mange år siden var der et program,  som hed Elevatoren, i det program  blev der lagt et horoskop for en kendt person. Selv den gang var det rimeligt nemt at finde frem til de kendte, som var født på den dato, og når man dertil lægger, at kendte, som har noget aktuelt at gøre opmærksom på, altid stiller op for reklamens skyld, var det ikke svært at gætte, hvem det var.

Jeg gjorde det flere gange., og det er jeg helt sikker på , at den, som lagde horoskopet også gjorde. 

Bonusinfo: Billedet er fra  1968.

06-09-2020

Måske har jeg skrevet om det før, men engang i Berlin fik jeg vildt lyst til hønsekødssuppe,. Hverken kød-eller mel-boller var til at opdrive., så jeg måtte lave det selv. Melbollerne gik ikke så godt, men kødbollerne........ Jeg har ikke købt færdigllavede kødboller siden.

Det er heller ikke lykkedes mig at finde torskerogn på dåse i Berlin.

Jeg lavede hønsekødssuppe forleden. Nu var der rigelig med fars, og da jeg bruger min almindelige frikadelleopskrift, var der da oplagt at stege frikadeller af resten. I fryseren havde jeg suppe, suppeurter og melboller med ekstra gulerødder og bladselleri , så vi fik suppe den ene dag og dagen efter fik vi frikadeller med champignonssauce, kartofler og agurkesalat.

Bonusinfo: Jeg fik bagt rugbrød i morges.

03-09-2020

I går stod jeg i badeværelset og sang, ikke højt af hensyn til naboerne, "Bare 16 år". Da jeg kom til, forår, det er mit forår, kunne jeg ikke lade være med at tænke, at det havde været mere rammende, hvis jeg havde sunget, hvor er alle drømmene, vi drømte......

Gymnastik og dans er begyndt igen. I går var det dans, Michael var vikar, så det blev med trommer og sang, herligt. Jeg er rigtig godt tilfreds med Elisabeth, men jeg kan godt savner trommerne. Desværre er vi ikke nok til at betale for trommerne.

Bonusinfo: Da jeg var med bussen efter gymnastik, var jeg nær løbet min vej på grund af alle de formummede mennesker.

29-08-2020

Vi kommer forbi, når vi skal i lille Irma. Det er en af de bedre gåture. Vi har jo lidt langt til handlende, så turen til er vigtig.
Bonusinfo: Vi gik efter en fransk kylling, men kom hjem med muslinger

23-08-2020

Så fik vi med diverse forhindringer holdt hr. Mands fødselsdag. 

1. Jeg bestilte festlokalerne

2. Coronaen dukker op, og vi må ikke bruge lokalerne

3. Der gives tilladelse til forsamlinger under 50

4 . Men vi kan ikke få lokalet, og Troldungen vil lægge hjem og have til Vi sender invitationer.

5. Vi får lokalet alligevel. Rettelser til invitationerne

6. Dagen før, Rendemasken får infuenzasymptomer og høj feber. Da jeg var sammen med hende en time et par dage før, er der en lille risiko for, at jeg kan være smittet.

7. Opringninger rundt for at høre de inviterede.

8. Nogle få melder forfald, og Troldungen med familie kommer heller ikke.

9. Vi har bestilt for meget mad. Dhabu slår halv skade. Jeg ville primært undgå madspild. Det blev det så lidt alligevel.

Bonusinfo.: Rendemasken blev testet i Slagelse lørdag, nej de bor i Hvidovre, hun havde ikke Corona. Og var i øvrigt feberfri, efter at hav sovet 24 timer,