Blog

14-03-2019

Det sker, man ikke kan sove.

13-03-2019

Det er fantastisk at vågne op til en udsigt over havet med en fantastisk solopgang over Estorils by. Vores altan ligger stik syd, hvad der senere på året måske nok ville være en ulempe, men her i marts bestemt ikke er det. 

I går var vi på en tur til Lisabon, mange oplysninger, meget komprimeret, om eftermiddagen gik vi til Cascais for at dels købe billetter til tog til Lisabon og dels købe ind. Det siges, at det er billigere at køre med det offentlige i Berlin end i København, det passer ikke. Men her passer det. 5 ture t il Lisabon og 5 til Cascais for 2 personer tur retur 21 Euro, det er Preiswert, som to søde damer på Berlinsk museum ville sige det.

Når hr. Mand og jeg støder på noget virkelig kikset og langsomt kundefjendsk betjening, kalder vi det for Merlung. Det skyldes en oplevelse på et posthus i Merlung. Hr. Mand sad og nød en lilli køs fustratipn over to lidt ældre mænds betjening at en kvinde, der var ikke det, der var galt, og da ekspeditionen til alles lettelse var færdig, vendte kunden sig,  og jeg tror, vi alle rædselsslagne stønnede neeeeej. He. Mand morede sig kosteligt.

Lederen af Dagli' brugsen på Tuborgvej er blevet døbt Merlung, han kommer før kunderne.

I går ii supermarkedet var det en kunde, der var Merlung. Hun havde en overfyldt vogn, det var på det tidspunkt, der er flest kunder, hun havde valgt til at købe ind til røesten af måneden. Alle hendes varer lagde hun op på båndet i slowmotion, der lå efterhånden et bjerg, der skulle pakkes ned. Og det skal man da gøre, før man betaler, og man skal da lige have købt en speciel pose.

De måtte åbne en kasse ved siden af, denne gang var det mig, der nød oplevelsen, så selv om hr. Mand ville flygte sammen med andre til den nye kasse, gennemtrumfede jeg, at vi blev stående. Hr. Mand endte med at nyde oplevelsen og lagde mærke til de små detaljer, som at den mand der stod lige bag hende, og som ikke havde en chance for at komme hen til den nye kasse, kun skulle købe en plade chokolade.

Bonusinfo: Selv om temperaturen er perfekt, som en af de gode danske sommerdage, så er jeg blevet lidt rød, og det er ikke kun politisk.

11-03-2019

For efterhånden mange år siden, faldt hr. Mand og jeg for un portugisk rødvin. Den havde en næsten hvid etiket og hed Carrafeira. Den grundlagde faktisk vores kærlighedsforhold til rødvin. Den var vist nok fra 66. 

Da Brugsen efterhånden ikke havde flere, så vi altid efter den i andre butikker, naturligvis fuldstændigt fongæves. 

En dag lærte vi noget nyt, Carrafeira er ikke et navn på en vin. Det betyder simpelthen, vin fra det bedste hjørne. 

Bonusinfo: I morges måtte vi, ja, ja jeg deltog ikke, skrabe is fra ruderne i bilen. Ved middagstid svedte vi i alt for meget tøj ved 22 grader. 

08-03-2019

Klassisk fejl, jeg har skrevet et længere indlæg og lukker fluks det hele ned uden at gemme. 

I denne uge har jeg været to gange på Riget. 

Først et besøg jeg gruede noget for, jeg troede, jeg skulle igennem mamografi osv. med opfølgende nervøsitet, om der var kommet nye knuder, men det var kirurgen, der lige skulle følge op på sit arbejde, hun var tilfreds, så det er jeg så også.

Dagen efter skulle jeg have en indspøjtning også på Riget, men i en anden afdeling. Så viste det sig, at jeg først skulle have haft taget en blodprøve, lidt sent de opdagede det, nå ny tid. Så jeg skal to gange ind på Riget i april. Virkelig dejligt. ( Ironi kan forekomme).  

Men i dag fredag fik jeg sat det sidste implantat op. To implantater knapt 40000 kr. Men nu kan jeg smile bredt igen, dog ikke hele vejen hen til banken. 

Bonusinfo: Jeg er mere bange for prisen hos tandlægen end for, hvad det koster. 

07-03-2019

 

Det sker af og til jeg på Facebook og Instagram får venneanmodninger, og lidt nysgerrig er man jo..

Det er især mænd, og så går jeg ind og kigger på deres profil. Når det er nogle, der spiller det samme spil som jeg, har jeg ikke nogen problemer men at godkende dem, jeg har to spillevenner. Men de andre, ja et par gange har jeg spurgt dem, det kan man gøre uden at hverken be- eller afkræfte, men der er ikke kommet noget svar, eller jeg har ikke ventet længe nok på svar, inden jeg slettede.

Jeg har min mistanke om, at de er ude efter et nemt offer.

I dag dukkede en venneanmodning op, som helt klart var fra en platugle, flor fyr omkring de 40 iklædt operationsdragten, som man kender fra amerikanske serier, da jeg gik ind og så nærmere på profilen, var der flere lækre billeder af fyren, men ikke flere oplysninger om noget.

  1. Falsk profil

  2. Sandsynligvis ”lånte” billeder

  3. Hvor naiv tror ”han”, jeg og sandsynligvis også andre kvinder er?

Bonusinfo: Mit profilbillede er godt, desværre kunne jeg med lethed have fundet et, der var dårligt.