Blog

06-01-2021

I dag lærte jeg noget nyt, det sker en gang imellem. Det her er imidlertid meget nyttigt, og noget jeg kunne have haft gavn af tit. 

Jeg er ved at strikke noget, som skal samles på en speciel måde, når jeg engang bliver færdig. Der var en anvisning på at slå op på en anden måde, end jeg plejer. 

Den er ikke lige så hurtig som den sædvanlige, men af og til når man ud af det blå skal slå ekstra masker op, er den virkelig anvendelig.

Det er fra en svensk strikkebog.  

 Bonusinfo: Jeg må også lære at sy strikketøj sammen. Hvorfor har jeg ikke lært det?

05-01-2021

Det bliver en kold dag i dag,  der bliver muligvis lukket for varmen, når det er lidt usikkert, skyldes det, at vi har fået en sms om, at der bliver lukket omkring Kjeldsøvej, og selvom den hører til i vores bebyggelse, så bor vi ikke lige i nærheden. 

Til gengæld er der sat en seddel op, om at vi ikke må åbne for det varme vand før ved 2-tiden i morgen, der er risiko for brud. Og sedlen er sat så højt op, at jeg ikke kan læse den, og jeg er ikke den mindste i vores opgang........

Hvi man gerne vil spise mere grønt, kan jeg anbefale 2 blogs, Valdemarsro, som ikke er hverken vegetarisk eller vegansk og Kirsten Skaarup, som nu er vegansk, før var hun vegetarisk.  De  er gode til grønt mad bedde to.

Bonusinfo: Vi fik take away i går fra Dhaba, det er indisk. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg gad ikke lave mad. Dhaba har udover det vi fik også båe en vegetarisk og en vegansk menu.

03-01-2021

Jeg bliver så glad, når solen skinner. Og det har den gjort her til formiddag.
Jeg står stadig op, mens det er mørkt.
Bonusinfo: Det irriterer mig, at der ikke kommer automatisk stort bogstav efter : .

02-01-2021

Fem gode ting fra 2020

Bella

Himlen var så blå, så blå

Vi fik holdt hr. Mands fødselsdag

Trump vandt ikke valget

Tiden fløj afsted , meget hurtigere en vanligt

Bonusinfo: Der var en lille tilbagevending til det normale i et par måneder.

20-12-2020

Pt. er jeg i gang med at fylde en kuffert. Ja jeg strikker og hækler. Det er til en julegave til Rendemasken. 

Jeg havde lavet en liste til hr. Mand med en tre/fire ting, som han kunne købe til mig i julegave, så der var lidt at vælge imellem. Det havde han så ikke lige opdaget, så jeg fik det øverste på listen. Men hvorfor fik jeg så ikke resten? Eller havde han tænkt sig, at jeg selv skulle pakke ind?

Det har ikke været det letteste år at købe julegaver i. Troldungen klarer til manden, Legodrengen og delvis til Rendemasken. De tre i Århus får mobil pay penge, og Musen må vente, hun mangler også en fødselsdaagsgave. 

Bonusinfo:Til hr. Mand har jeg bestilt fra Boost.com, jeg håber, det når at komme frem.